">
Subscribe to our newsletter

Model Managers

Myra Dekker  Booking director
Freek Koster
Men's division
Heike Feisel German division
Véronique Beekhuis Women's division

Art Department / Operational management 

Reva Beek 

Contact Info

info@touchemodels.com
+31 20 6250 254

Address

Touché Models B.V.
Amstelstraat 31
1017 DA Amsterdam
The Netherlands

 

Terms & Conditions

Dutch.pdf / English.pdf

 

Touché Models heeft The Model’s Health Pledge getekend en maakt onderdeel uit van dit netwerk. Wij committeren ons aan twaalf beloften over het verbeteren van de gezondheid van modellen, en we streven naar zo gezond mogelijke werkomstandigheden voor iedereen die werkzaam is in de modellenbranche

 

Become a model

Touché Models, een vooraanstaand internationaal fashion modellenbureau. Al 30 jaar een bekend begrip voor modellen en opdrachtgevers in binnen- én buitenland. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en hebben een eigen succesvolle representatie in Duitsland. Onze wereldwijde connecties bestaan uit de meest prominente modellenbureaus waardoor wij verzekerd zijn van een uitgebreid netwerk in de fashion industrie. Na jarenlange samenwerking hebben wij eveneens op nationaal gebied een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd. Of het nu gaat om magazines, catalogi, grote campagnes of shows, voor iedere redactionele of commerciële opdracht vinden wij graag het juiste gezicht in ons unieke modellenbestand.

Misschien wel jouw gezicht!

Model zijn is topsport! Een succesvolle modellencarrière slaagt alleen met de juiste mix van talent, karakter, houding, looks, professionaliteit én inzet. Daarom besteedt het team van Touché Models veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en advisering maar je kunt ook bij ons terecht voor adviezen op het gebied van een gezonde levensstijl, huidverzorging, presentatie, catwalk trainingen, workshops social media en financiële ondersteuning.

We werken samen, met elkaar, om jezelf en jouw carrière alle aandacht te geven die nodig is.

Wil je model worden?

Mail ons 5 recente foto’s met natuurlijk daglicht, zonder make-up en/of filters:

1. volle lengte || 2. vanaf de heup || 3. close-up || 4. profiel || 5. lachend

Vermeld je leeftijd, lengte en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken en dan nemen we contact met je op.

  Lengte Leeftijd Maat
Meisjes 175-180 14-20 34-38
Jongens 185-189 18-25 48-50

 

Als je in contact komt met iemand die beweert voor Touche Models te werken, bel eerst naar 020 6250254 om zijn of haar identiteit te controleren.


Wij helpen je graag!

Klik hier om maximaal 4 foto's te versturen, of sleep foto's in dit vak.