Subscribe to our newsletter

Model Managers

Myra Dekker  Booking director
Joel Davans Men's division
Heike Feisel German division
Véronique Beekhuis Women's division

Account Manager

Astrid van den Worm

Art Department / Operational management 

Reva Beek 

 

Food & Sport Coach

Dennis de Bruijn

Contact Info

info@touchemodels.com
+31 20 6250 254

Address

Touché Models B.V.
Vossiusstraat 3
1071 AB Amsterdam
The Netherlands

Terms & Conditions

Dutch.pdf / English.pdf

 

Touché Models heeft The Model’s Health Pledge getekend en maakt onderdeel uit van dit netwerk. Wij committeren ons aan twaalf beloften over het verbeteren van de gezondheid van modellen, en we streven naar zo gezond mogelijke werkomstandigheden voor iedereen die werkzaam is in de modellenbranche

 

Become a model

Touché Models, een vooraanstaand internationaal fashion modellenbureau. Al 30 jaar een bekend begrip voor modellen en opdrachtgevers in binnen- én buitenland. Wij zijn gevestigd aan het Vondelpark in Amsterdam en hebben een eigen succesvolle representatie in Duitsland. Onze wereldwijde connecties en bestaan uit de meest prominente modellenbureaus waardoor wij verzekerd zijn van een uitgebreid netwerk in de fashion industrie. Na jarenlange samenwerking hebben wij eveneens op nationaal gebied een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd. Of het nu gaat om magazines, catalogi, grote campagnes of shows, voor iedere redactionele of commerciële opdracht vinden wij graag het juiste gezicht in ons unieke modellenbestand.

Misschien wel jouw gezicht!

Model zijn is topsport! Een succesvolle modellencarrière slaagt alleen met de juiste mix van talent, karakter, houding, looks, professionaliteit én inzet. Daarom besteedt het ervaren team van Touché Models veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en advisering. Zo hebben wij intern een gym met een personal trainer en voedingscoach, maar je kunt ook bij ons terecht voor adviezen op het gebied van een gezonde levensstijl, huidverzorging, presentatie, catwalk trainingen, workshops social media en financiële ondersteuning.

We werken samen, met elkaar, om jezelf en jouw carrière alle aandacht te geven die nodig is.

Wil je model worden?
Mail minimaal 1 portret zonder make up en 1 totaal shot in bikini of slip voor de mannen. Vermeld je leeftijd, lengte en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken en dan nemen we contact met je op.

  Lengte Leeftijd Maat
Meisjes 175-180 14-20 34-38
Jongens 185-189 20-25 48-50

 

Waarschuwing werving modellen via Touche Models!
Wij vinden het belangrijk iedereen te waarschuwen voor oplichters die op het internet actief zijn en zich ten onrechte voordoen als scout of vertegenwoordiger van Touche Models. Er zijn een aantal freelancers die voor ons scouten maar om ervoor te zorgen dat jij niet de dupe wordt van bedrog, let dan op het volgende:

  • Wij zullen nooit om geld vragen;
  • Wij zullen je nooit verzoeken om naakt of lingerie foto’s;
  • Wij emailen alleen met adressen die eindigen op @touchemodels.com

Als je in contact komt met iemand die beweert voor Touche Models te werken, reageer dan niet meteen, maar bel eerst naar 020 6250254 om zijn of haar identiteit te controleren.

Wij helpen je graag!

Klik hier om maximaal 4 foto's te versturen, of sleep foto's in dit vak.